AUTOESCOLA JOANIC us agraeix la vostra visita al nostre lloc web.

Condicions

AUTOESCOLA JOANIC, es el propietari d’aquest lloc web de esta página web i de tots els continguts que hi apareixen excepte indicació expressa.

En accedir i utilitzar aquest lloc web, l’usuari accepta els termes i condicions detallats a continuació, sense condicionament de que AUTOESCOLA JOANIC pugui canviar els termes i condicions en qualsevol moment i segons el seu propi criteri. Es recomana, per tant, examinar-los amb regularitat.

Utilització

Els continguts d’aquest lloc web, només poden ser utilitzats amb finalitats informatives personals. Aixó implica que l’usuari pot veure, copiar, imprimir i distribuir qualsevol document publicat aquí per AUTOESCOLA JOANIC , sempre i quan no es faci amb finalitats comercials, que es faci referència a la font i que es faci constar la propietat del copyright.

Cap contingut d’aquest lloc web pot ser modificat, transmés, reproduït, publicat, cedit, transferit o venut sense previ consentiment escrit del AUTOESCOLA JOANIC .

AUTOESCOLA JOANIC
Bruniquer, 67 (plaça Joanic)
08024 BARCELONA,
SPAIN
TEL. I FAX +34 93 213 48 99
info@autoescolajoanic.com

Marques comercials i Copyright

Es prohibeix la utilització de marques, logotips, texts, imatges i aplicacions, sense autorització prèvia d’acord amb el paràgraf anterior.

Política d’Informació

L’informació que es proporciona d’acord a com ha estat creada i sense ànim de generar confusió o desinformació.

AUTOESCOLA JOANIC  no garanteix la exactitud  i veracitat de la informació que apareix al seu lloc web.

AUTOESCOLA JOANIC  no es compromet a actualitzar la informació  o els continguts d’aquest lloc web. Poden fer-se canvis a la informació en qualsevol moment i sense avís previ que seran incorporats a les noves edicions del lloc.

AUTOESCOLA JOANIC  no es fa responsable en cap cas de les conseqüències directes o indirectes, penals, incidentals, especials, resultants o altres perjudicis que sorgeixin en connexió i utilització o mal ús d’aquest lloc web o els seus continguts..

Altres pàgines

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web propietat de tercers, en base a una relació temàtica amb les activitats de AUTOESCOLA JOANIC  i acceptat pel referenciat.
No obstant, si vostè considera que el seu lloc web no ha de ser accessible d’aquesta forma, si us plau, informi’ns per tal de corregir aquesta situació.

AUTOESCOLA JOANIC  no es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre tema relacionat amb aquests llocs web.

Protecció de dades

Consulteu l’apartat de Política de Privacitat en aquest lloc web.

Contacte

Si desitja fer-nos qualsevol pregunta o consulta en relació amb les condicions d’us o la política de privacitat, no dubti en contactar amb nosaltres a  info@autoescolajoanic.com

AUTOESCOLA JOANIC
NIF: 14267888E
Bruniquer, 67 (plaça Joanic)
08024 BARCELONA,
SPAIN
TEL. I FAX +34 93 213 48 99
info@autoescolajoanic.com