favorite online dating sites adult dating pure love review free miami dating sites christian carter dating coach autobiography 50 year old dating rules

Autoescola Joanic

Qui sóm?

Autoescola Joanic te com a objectiu la formació de conductors prudents i responsables com a únic mitjà per contribuir a regenerar i enriquir la seguretat vial a les nostres ciutats i carreteres.

Autoescola Joanic és un centre formatiu  d’educació vial jove, especialitzat en els permissos de classes A i B (moto i cotxe), en el reciclatge de conductors que volen recuperar la seva habilitat al volant desprès d’un temps de no conduir, o per aprendre i practicar modalitats de conducció eficient i sostenible.

Tot i la seva recent creació, Autoescola Joanic compta amb professionals de llarga i reconeguda experiència en el sector, especialitzats en la docència en l’àrea de l’educació vial i l’aprenentatge de la conducció de vehicles.

Localització

AUTOESCOLA JOANIC
Bruniquer, 67 (Pça.Joanic)
08024 BARCELONA, SPAIN
TEL. I FAX +34 93 213 48 99
info@autoescolajoanic.comCom arribar-hi

Autobusos
55 (Parc de Monjuïc – Plaça catalana) 39 (Barceloneta – Horta) 114 (Can Baró – Gràcia) 116 (La Salut – Lesseps- P Joanic – La Salut) 55 (Pi i Margall – Joanic)
Metro
Per arribar fins a la nostra autoescola agafeu la linea 4 Estació Joanic.
s